Missie

De missie van FlexSales is als volgt: wij bieden de juiste persoon, op de juiste plaats, tegen de juiste prijs, met als doel de beste prestatie.
Dit doen wij dan in combinatie met netwerk, (product)kennis en (markt)ervaring.

Wij geloven dat er 3 typen verkopers zijn, namelijk:

  1. De hunters, oftewel de acquisiteurs
  2. De farmers, oftewel de relatiebeheerders
  3. De closers, oftewel de handtekeningvragers

Ons streven is om alleen een netwerk van Salesmensen op te bouwen, die alle drie de bovengenoemde eigenschappen bezit. Daardoor kunnen wij dus de beste Salesmanagers bieden.

FlexSales bestaat uit verkopers die ook NEE durven zeggen tegen een opdrachtgever. Hiermee geven zij of wij aan dat men niet de juiste persoon is voor de opdracht of de branche. Uiteraard zal FlexSales dan op zoek gaan naar de juiste verkoper, voor de opdracht.

Dus mist u tijdelijk uw Salesmanager? Heeft u per direct een Salescoach nodig? Of groeit uw organisatie dusdanig snel, dat het wenselijk is tijdelijk extra Salespersoneel in te zetten? FlexSales kan u hierbij helpen en met u om de tafel gaan zitten.

Kortom: de missie van FlexSales, bestaande uit een enthousiast, professioneel team van Salesmanagers, zorgt dat uw product of dienst perfect in de markt wordt gezet!

In geval van overmacht, kan een Interim Commercial Advisor van FlexSales zich binnen 48 uur bij u melden.

FlexSales heeft ook nog een andere missie. Dit is namelijk het vooroordeel over de Sales branche veranderen. Wij kunnen u laten zien dat gespecialiseerde Salesmensen kunnen zorgen voor een uitstekend resultaat. Dat is wat FlexSales uniek maakt, onder de Franchise formules.