Het idee

FlexSales is ruim 9 jaar geleden ontstaan als idee, toen bleek dat er grote behoefte is aan Interim-salespersoneel. Via uitzendbureaus kunnen bedrijven diverse soorten Interim personeel inhuren, behalve professionele Salesmensen. Dit blijkt toch een specifieke branche te zijn, waar wel vraag naar is, maar nog geen grote markt van aanbieders voor is. Vanuit dat oogpunt is FlexSales bedacht, die zich alleen richt op tijdelijk Interim Salespersoneel.

Uiteraard zijn er wel Freelance verkopers, maar hoe moeilijk is het niet de juiste persoon te vinden op het juiste moment voor de juiste opdracht? Is het immers niet zo dat een verkoper altijd wel JA zal zeggen tegen een opdracht? Een verkoper verkoopt zich goed in een sollicitatiegesprek, maar pas na geruime tijd zal blijken of u wel of juist niet de juiste verkoper in huis heeft gehaald.

Dit leidde er toe dat initiatiefnemer Jim Rustveld (42) FlexSales heeft opgezet, met als doel verkoop als beroep in een beter daglicht te stellen.

Andere tijdelijke sales-ondersteuning

FlexSales zou bestaansrecht hebben, als het een organisatie zou zijn die tijdelijke sales-ondersteuning op een geheel andere wijze naar voren brengt. Bij FlexSales wordt er namelijk een totaalpakket aangeboden van talentvolle Salesverkopers, die zich gespecialiseerd hebben in het verkopen van diverse producten en diensten. Wij zoeken in ons netwerk naar dé verkoper, die als geen ander uw product of dienst succesvol in de markt kan brengen.

FlexSales als franchise-organisatie

Daarbij groeit FlexSales dusdanig snel dat we op zoek zijn gegaan naar zelfstandige ondernemers die passen in ons profiel. Wij bieden hen een franchise pakket aan en zich daarmee bij ons aan te sluiten met alle voordelen van dien. Wij willen op termijn Europees gaan uitbreiden, maar indien gewenst, kunnen wij bekijken of uw behoeftes en wensen buiten Nederland ingevuld kunnen worden.